My cat

My cat
This is my cat Tessa

vrijdag 24 augustus 2012

Bijna klaar voor de vakantie

Mijn laatste berichtje voor mijn vakantie.
Nog een dagje werken en dan spulletjes pakken en dan vertrekken we naar familie in Engeland. De oude Polaroid camera hebben we al klaar liggen, nieuwe cassette (voor 8 fotos) zit er al in! Ben benieuwd of het wat gaat worden..
De kat gaat tijdelijk op vakantie bij mijn mam, en de hond mag lekker mee op vakantie.
Alleen nog enige twijfel of ik haakspullen mee zal nemen, en zo ja welke kleuren garen.. Ik kan het niet allemaal meenemen natuurlijk.

dinsdag 21 augustus 2012

nieuw project bijna klaar

Ik ben deze week snel begonnen aan een Eenhoorn (unicorn) te haken. Komende zaterdag ga ik naar familie op vakantie en dan wil ik toch een kado meenemen. Mijn schoonzusje van 7 vond het een leuk idee als ik een eenhoorn zou haken. Vanavond nog de laatste versiersels en hij is klaar. Maar de foto kan ik pas plaatsen als ze het kado gezien heeft. Dat is dus pas na de vakantie...

vrijdag 3 augustus 2012

Lief tasje voor een lief meisje

Afgelopen week heb ik tussen therapie (Cesar voor hypermobiliteit), werk en huishoudelijke klusjes door een tasje gemaakt voor de dochter van een vriendin van me. Ze is 4 jaar en toen ik zei dat ik een tasje ging maken, zei ze heel lief: Ja eigenlijk heb ik er nog eentje nodig... Alsof ze al echt een dametje is... Ze heeft hem nog niet gezien, maar ik ben benieuwd wat ze ervan vind.